Een nieuw begin. Voor velen was 2020 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Voor andere juist een jaar met nieuwe kansen. Ook mijn jaar heeft zich totaal anders ontwikkeld dan gedacht. Waar ik begin van het jaar volop bezig was met het uitrollen van nieuwe ideeën, kwam er een ‘intelligente lockdown’. Hierdoor kwam ook ik noodgedwongen tot een stop. Achteraf heeft juist die ‘stilstand’ een besef opgeleverd die mij nóg meer vooruitgang heeft gebracht.

Ingrijpende veranderingen
Het afgelopen jaar is met een directe ingang op afstand werken de norm geworden. Dit brengt met zich mee dat er vaak afstand is ontstaan tussen medewerkers en teams. Uw medewerkers thuis, soms met kinderen en/of partner in de omgeving. Maar altijd in een nieuwe balans tussen werk en privé. Dit heeft effect op het welzijn van de medewerker en daarmee ook op de vitaliteit van uw team en organisatie.

Ook voor u
Niet alleen voor uw medewerkers verandert er veel, ook voor u als directeur, leidinggevende of HR-manager. Al is het maar vanwege de omslag die gevraagd wordt van controle naar vertrouwen en van een taak– naar meer resultaatgerichte manier van leidinggeven. Hoe kun je als manager het vertrouwen op afstand herkrijgen en welke vaardigheden heb je daar voor nodig?

Profiteer van onze gratis QuickScan
Bent u ook benieuwd hoe het in uw organisatie zit? Wat doen we goed, wat kan beter? Hoe halen we het beste uit onze mensen en daarmee ook de doelen voor 2021? Hier kan CT by Daphne u bij helpen. Met onze speciale QuickScan lichten we in een sessie van 30 minuten, aan de hand van een korte vragenlijst, uw organisatie door en geven we advies om goed voorbereid en vitaal 2021 in te gaan. Vraagt u de QuickScan uiterlijk 9 februari 2021 aan, dan bieden we u deze voor 50 euro ex BTW aan (voor opdrachtgevers kosteloos)!

Aanmelden voor een QuickScan kan telefonisch of per mail: